Ликът на хитовата изпълнителка се появи на ръката на неин

...
Ликът на хитовата изпълнителка се появи на ръката на неин
Коментари Харесай

Преслава лъсна на татуси в два варианта - преди да стане клонинг на Галена и сега

Ликът на хитовата изпълнителка се появи на ръката на неин безжалостен обожател, който, без да се замисля, изрисува половината си ръка с облика на добричлийката, видя HotArena.

Мастилената рисунка лишава няколко часа на татуировчика, който в елементи изобразява чалгарката. Снимката, пример за татуировката, е взета от фотосесия за последния албум на певицата. Любопитен факт е, че притежателят на татуировката се споделя като изпълнителката - Преслав Колев, а профилите в обществените му мрежи са залети само с видеа от участията на певицата и нейни фотоси. Видимо Преслав е извънредно огромен обожател на адашката си и посещава съвсем всички нейни участия, като безусловно я боготвори.
Впечатлена от огромния жест, самата Преслава си показа видеото, показващо крайния резултат върху ръката на момчето.

Това не е първият път, в който любовта на феновете на фолкаджийката се трансформира в рисунка доживот. Преди 7 години различен неин почитател още веднъж изрисува ръката си с лицето й, като изпод на латиница изписа името й. Единствената разлика сред двете татуировки на Преслава е скъсеният й нос, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР