Ликът на футболната легенда на Берое Петко Петков, ще стои

...
Ликът на футболната легенда на Берое Петко Петков, ще стои
Коментари Харесай

"Берое" сложи лика на Петко Петков на фланелките си

Ликът на футболната легенда на " Берое " Петко Петков, ще стои на фланелките, с които отборът ще играе през сезон 2020/2021.

Старозагорци показаха новия дизайн на екипите. Именно обликът на Петков, който умря на 73-годишна възраст през януари 2020 година, ще ги води към нови победи.

Снимка: beroe.bg

" В началото на тази година легендата на " Берое " Петко Петков си отиде от този свят, само че не и от сърцата ни! Той в никакъв случай няма да си тръгне от там! Винаги ще бъде Легендата, Великанът, Голмайсторът, Великият, Ненадминатият, Незабравимият, Безсмъртният…

През този сезон " Берое " отдава респект точно към огромна си легенда Петко Петков. Ликът на огромния голмайстор е вграден на лицевата страна на втория и третия екип за сезона, а силуетът на незабравимия Петков е на гърдите на титулярния екип за идния сезон. На гърба на всяка от трите фланелки е изписано " Легендите не умират ", изясняват от клуба на формалния си уебсайт.

Снимка: beroe.bg

Титулярният екип на " зелените " пък припомня на този, носен от Петко Петков и съотборниците му при успеха над " Ювентус " от осминафиналите на шампионата за Купата на носителите на купи през 1979 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР