Лихвари рекламират заеми с фалшив профил на столичния кмет Йорданка

...
Лихвари рекламират заеми с фалшив профил на столичния кмет Йорданка
Коментари Харесай

Лихвари рекламират заеми от името на Фандъкова

Лихвари популяризират заеми с подправен профил на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Това е втора подправена регистрация на кмета за седмица, откакто на 1 август тя алармира ГДБОП, че на подправена страница в обществената мрежа (истинската й страница е Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova) от нейно име се набират средства за подкрепяне на хората в затруднено състояние. Разследването тече сега, а профилът е отстранен.

По същото време, на 31 юли, има изявления от различен профил, на който името на кмета е написано като Jordanka Fandakova. „ Труд “ видя адреса и незабавно алармира столичната община, откъдето потвърдиха че той не е същински и споделиха, че ще алармират ГДБОП.

На известие на стената и в персонални известия към над 600-те почитатели на страницата, основателите й ги приканват да вземат заем на негоден български език, очевидно преведен автоматизирано.

„ Имам асоциация, която предлага заеми от всевъзможен тип. Джени Lindig е немски заемодател, който може да ви помогне да финансират плановете си, изплати задълженията или да зададете други персонални проблеми и това легално с помощта на BNP Paribas бряг на Франция. апелирам, свържете се с него с тази поща ([email protected]) и изпратете поръчката си. Офертите са годни от 5000 Евро до 10,000,000 Евро при ставка от 2%. Той може да ви помогне на нуждаещите се и може да бъде открит на адрес: [email protected] “, пишат измамниците в известието

 38743217_273683693222340_329129782048456704_n

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР