Лига Европа се завръща с 8 страхотни битки, което представя

...
Лига Европа се завръща с 8 страхотни битки, което представя
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи с футболните прогнози на високи коефициенти за Лига Европа

Лига Европа се завръща с 8 страхотни борби, което показва опция и за разнородни футболни прогнози . Ето и какво приготви екипът ни от типстъри в рубриката си за рискови залози:
19:55 часа: Рен - Арсенал (от The Dalai Lama)
Рен посреща Арсенал в забавен мач в елиминациите на Лига Европа. Това е златен късмет за Арсенал да продължи напред, защото среща средняк от шампионата на Франция. Рен има едвам две победи в последните си 10 мача по всички фронтове, до момента в който Арсенал се любува на положителни игри последно време.
Прогноза : Победа за Арсенал – 2,10 коефициент.
22:00 часа: Айнтрахт – Интер (от Mr. Corner)

„ Нерадзурите “ не изтеглиха най-хубавия чоп за 1/8-финалите на шампионата, като ще би трябвало да се изправят против неуместния немски отбор на Айнтрахт. Момчетата на Лучано Спалети не се показват безапелационно, като в последните си два турнирни мача не съумяха да стигнат до успеха (равенство против Фиорентина и загуба от Каляри). Интер изпитват съществени проблеми в офанзива, където не могат да употребяват и голмайстора си Мауро Икарди, който е в спор с мениджъра на отбора. „ Нерадзурите “ не са побеждавали противник в Серия А с повече от един гол разлика от ноември насам, а пред фамозната аудитория на стадиона във Франкфурт надали ще се доберат до повече голове. Айнтрахт от своя страна показва забележителна форма в предни позиции, като офанзивата на отбора е трета по мощ след тези на Байерн и Борусия.

Прогноза : Отбор хазаин да завоюва на 0 (4.00 )
22:00 часа: Наполи - Залцбург (от The Gambling Guy)
В Серия А всичко е решено - Ювентус ще е първенец, а след провалянето на Наполи от " остарялата госпожа " " небесносините " имат единствено една цел - спечелването на Лига Европа. Карло Анчелоти е най-хубавият треньор за отбора в опит да бъде извоюван европейски шампионат, като италианският експерт е врял и кипял в борби по европейските терени. Наполи ще излезе в офанзива от първата минута в търсене на ранен гол и по опция триумф с 2 гола или повече против неопитния си австрийски противник. Залцбург изненада не един и два тима през годините, само че Наполи няма да допусне подценяване и ще завоюва изрично със сериозен напън още през първото полувреме
Прогноза : Първо полувреме/Краен резултат - Наполи/Наполи (коефициент 2.30).
Не предлагаме рискови прогнози да се играят в права колонка. Идеалният вид е да се играят в " едничен
залог " или система вид " трикси ". Иначе общият коефициент, който се получава, е 19.32, като можете да се възползвате от специфичните бонуси на Националната лотария за Лига Европа !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР