Lidl продължава с кулинарните пътешествия до слънчеви дестинации със селекция

...
Lidl продължава с кулинарните пътешествия до слънчеви дестинации със селекция
Коментари Харесай

Вкусът и ароматите на Сицилия влизат в Lidl на 5-ти юли

Lidl продължава с кулинарните пътешествия до слънчеви дестинации със селекция от близо 30 артикули, носещи усета на Сицилия в новата тематична седмица от 5-ти юли.

Микс от анти пасти, деликатесен колбас по сицилиански и разнородни сирена с черен пипер, съпроводени от чаша бяло вино, могат да трансфорат всяка делнична вечер в празнично прекарване, без да изискват специфични кулинарни умения и мерки.

Любителите на пастата могат открият пресни разновидности с заряд от песто и лазаня в сицилиански жанр, както и подобаващи сосове, които да комбинират по собствен усет. От мариновани сушени домати, песто от каперси и бадеми, сос с морски блага, до доматен сос с гъби или маслини и сицилианско алено песто, а също и песто от босилек и шам фъстък.

Кулинарните пътешественици могат да пренесат чувството за сицилианска почивка на домашната софра със специфична селекция десертни изкушения – бадемови сладки с лимон и микс от бяла нуга, както и сорбе с портокали от Сицилия. Черешката на тортата е десертът в сицилиански жанр – Касата, подготвен от сирене Рикота, захаросани цитрусови корички и мрачен шоколад.

Още със стъпването си в България Lidl вкара тематичните седмици като оригиналност на пазара, които бързо се трансфораха в една от отличителните черти на компанията. Чрез тях клиентите могат да се допрян до разнообразни кулинарни обичаи и да разнообразят всекидневието си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР