Lidl продължава да радва всички свои клиенти, които пазаруват с

...
Lidl продължава да радва всички свои клиенти, които пазаруват с
Коментари Харесай

Остават две седмици от играта на Lidl за нов грил и купон за 200 лв.

Lidl продължава да радва всички свои клиенти, които пазарят с приложението Lidl Plus. Всяка покупка за най-малко 30 лева, маркирана в мобилното приложение, може да зарадва 100 късметлии в границите на акцията през юни със страховит нов грил и купони на стойност 200 лева, за още повече вкусни грил прекарвания с компанията.

Регистрацията в играта става бързо и елементарно, като при покупка приложението би трябвало да се маркира на каса, а по-късно да се удостовери присъединяване с натискането на един бутон. Потребителите нямат ограничаване във типа на закупените артикули, а колкото повече участия записват, толкоз по-голям е шансът да завоюват атрактивната лятна премия.

Победителите се теглят всеки понеделник, като последното изтегляне ще се бъде на 4 юли и в него ще бъдат включени всички регистрирани участия до 30 юни в това число. Имената на печелившите ще бъдат обявявани на най-късно в сряда на съответната седмица.

Приложението Lidl Plus е цифровият асистент на всеки клиент на Lidl. С него потребителите получават извънредни купони и предложения както и скреч карта с награди след всяка покупка. Удобно могат да преглеждат седмични брошури и да научават за най-новите промоции и игри на Lidl. Голямо улеснение е и цифровата касова записка разполагаем когато и да е, която дава +30 дни при връщане на нехранителни артикули. В секция “Партньори” всеки може да открие забавни и атрактивни отстъпки, които да му донесат отстъпки даже и отвън рамките на магазина, измежду които понижение за езикови учебни заведения “Интелект”, многообразие от застраховки в SDI, редица понижения за разнообразни артикули в аптеки SoPharmacy и още доста.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР