Lidl оглави категорията „Търговски вериги“ в последното издание на престижната

...
Lidl оглави категорията „Търговски вериги“ в последното издание на престижната
Коментари Харесай

Lidl оглави категорията „Търговски вериги“ в класацията на Superbrands

Lidl оглави категорията „ Търговски вериги “ в последното издание на влиятелната ранглиста на Supebrands. Независимо изследване на потребителския сегмент на българския пазар уточни грижата за клиентите и страната на генезис на марката като най-важните критерии при избора им.

Методиката на асортимент и оценяване на марките е универсална за всички страни, реализиращи програмата Superbrands. Изборът на най-любимите марки се реализира посредством скрито гласоподаване на членовете на самостоятелното експертно жури и чрез национално гласоподаване на потребителите в интернет, което се реализира от водещия Институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria. В гласуването са взели присъединяване над 2000 мъже и дами от цялата страна.

Lidl България стартира своята активност през 2010 година и през днешния ден има 95 магазина в 47 града в страната, два логистични центъра и над 2700 чиновници. Компанията интензивно работи в поддръжка на едно от присъщите преимущества на Lidl – да предлага най-хубавото съответствие качество-цена.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР