Lidl International изразява дълбокото си извинение за обидата, причинена от

...
Lidl International изразява дълбокото си извинение за обидата, причинена от
Коментари Харесай

Lidl се извинява и връща кръстовете на опаковките си незабавно

Lidl International показва дълбокото си опрощение за обидата, породена от графичните изображения на продуктова линия Eridanous. Бихме желали да потвърдим, че ще променим дизайна на опаковките във допустимо най-кратък период.

Това се споделя в публична позиция на комерсиалната верига, публикувано през днешния ден до медиите.

От няколко дни в обществените мрежи върви полемика поради премахването на кръстовете от църквите на куполите на храмове на остров Санторини, каквото фотография стои на продуктите от упоменатата линия. От " Лидъл " се аргументираха, че по този начин резервира " политически и набожен неутралитет ".

Заради премахването на кръстовете Гърция изиска пояснение от веригата, а в Чехия приканиха да не се пазари от нейните магазини. В обществените мрежи даже се появиха версии на логото на Lidl, в които се чете Idil (абревиатура на " Ислямска страна " ).

" По никакъв метод не сме имали желание - и в никакъв случай няма да имаме такова в бъдеще - да показваме каквито и да било идеологически или политически гледни точки посредством нашите артикули или опаковките им.

Ние продаваме продуктите с марка Eridanous в магазините Lidl в цяла Европа от няколко години и през този интервал опаковките претърпяха поредност от разнообразни графични разработки. Отстраняването на направената неточност в сегашния вид на дизайна на опаковките е наш безапелационен приоритет, с който ще се заемем неотложно. Още един път сервира най-искрените си извинения за случилото се, се споделя в позицията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР