Lidl е официален партньор на тазгодишното Световно първенство по колоездене

...
Lidl е официален партньор на тазгодишното Световно първенство по колоездене
Коментари Харесай

Lidl е официален партньор на Световното първенство по колоездене през 2023 г.

Lidl е формален сътрудник на тазгодишното Световно състезание по колоездене на Международния колоездачен съюз (МКС), което ще се организира от 3 до 13 август в Шотландия. Това ще бъде едно от най-големите събития в историята на този спорт, като за първи път надпреварите във всички 13 съществуващи шампионата на МКС ще се обединят в едно огромно общо събитие.

В рамките на партньорството с Международния колоездачен съюз Lidl като водещ ритейлър в Европа, е формален сътрудник за свежа храна на събитието. По този метод компанията подчертава върху значимостта на придвижването и рационалното хранене, като част от здравословния метод на живот.

Като ритейлър Lidl дава опция на потребителите за виновен избор на артикули като им обезпечава достъп до свежа храна с високо качество и на налична цена. Това трансформира веригата в приближен сътрудник на своите клиенти в тяхното всекидневно извършване на покупки.

“Развълнувани сме от опцията да участваме в такова новаторско и неповторимо събитие. Партньорството за свежа храна съвършено показва упоритостта на Lidl да поддържа здравословния и деен метод на живот посредством даване на по-рационален и по-здравословен избор на храна. С неспокойствие чакаме да работим на Световното състезание по колоездене с Международния колоездачен съюз през 2023 година по това в действителност световно събитие. Тази самодейност сигурно ще въодушеви доста хора да внесат повече интензивност и спорт във всекидневието си. ” Това сподели Йерун Бал, член на управителния съвет на дивизията Клиенти, Lidl.

В Lidl в целия свят работят хора от над 100 разнообразни народи. С повече от 12 000 магазина в 31 страни в Европа и Съединени американски щати, веригата се вписва по натурален метод в многообразието на събитие като Световното състезание по колоездене на МКС през 2023, което събира над 6000 колоездачи от 120 страни на професионално и аматьорско равнище.

„ Lidl споделя нашето поверие, че колоезденето би трябвало да бъде налично за всички и по тази причина e извънредно подобаващ сътрудник на Световното състезание на МКС, което чакаме да бъде проследено от повече от милиард души от всички краища на света. Благодарение точно на Lidl ще успеем да осъществим една от главните цели на събитието, а точно да достигнем до необятна публика от целия свят, надалеч оттатък твърдите почитатели на колоезденето и да промотираме множеството преимущества за здравето, които носи карането на колело “, сподели Анима Ланая, общоприет шеф на МКС.

Партньорството на Lidl с шампионата е част от тактиката на веригата за поддръжка на спорта на интернационално равнище. То се характеризира със споделено схващане за значимостта от придвижването и спорта и отразява устрема на Lidl да реализира своите цели с отдаденост и високо равнище на професионализъм.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР