Lidl дава възможност за работа на всички украински граждани, получили

...
Lidl дава възможност за работа на всички украински граждани, получили
Коментари Харесай

Lidl дава възможност за работа на украински граждани с временен статут на закрила в страната

Lidl дава опция за работа на всички украински жители, получили краткотраен статут на протекция в страната. Компанията отваря за тях свободните си позиции в магазините в няколко града, както и в логистичния си център в с. Равно поле, София.

„ В тази извънредно тежка обстановка, в която се намират хората на Украйна, желаеме да помогнем навреме и по допустимо най-ефективния метод на всички, получили статут на краткотрайна протекция у нас. Вярваме, че опцията да стартират сигурна работа е значима стъпка, с която да им помогнем да се устроят в страната ни “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Украинските жители с краткотраен статут на протекция у нас могат да аплайват за свободните позиции в София, Пловдив, Асеновград, както и в градовете по Черноморието – Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие, Царево и Балчик. Те могат да стартират работа на позиции касиер-продавач (при положително равнище на български език), аранжор или посредник в складовата база в с. Равно поле.

Както всички чиновници на Лидл България, те ще разчитат на положително и несъмнено възнаграждение, както и на богат пакет от обществени придобивки. В допълнение Лидл България ще им обезпечи цялостна административна поддръжка за споразумяване на документите им за престой и работа, както и подпомагане при намиране на жилище. За първите 6 месеца от назначението им те ще получават финансова поддръжка за покриване разноските за наем. В предлагането на компанията е включен и интензивен курс по български език, който да им помогне да се приспособяват и да навлязат в работата.

Всички украински жители с краткотраен статут на протекция в страната могат да аплайват по улеснена процедура – онлайн на или на телефон 0878/917 942, където могат да получат и повече информация на украински език. Работното време на телефона е от понеделник до четвъртък, от 9:00 ч. до 18:00 ч.; и петък от 8:30 ч. до 15:00 ч.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР