Лидл България взе първа награда в шестото издание на Годишните

...
Лидл България взе първа награда в шестото издание на Годишните
Коментари Харесай

Инициатива на Lidl за балансирано хранене с признание за „Образователна идея“

Лидл България взе първа премия в шестото издание на Годишните награди на B2B Media в категорията за „ Образователна концепция “. Компанията получи отличие за своята самодейност за здравословно и уравновесено хранене - „ Умници гладници “. Инициативата се провежда в партньорство с Асоциация „ Родители “ и със съдействието на Министерство на образованието и науката.
„ Умници гладници “ има за цел да показа тематиката за здравословното и уравновесено хранене по занимателен и забавен метод на децата в учебно заведение. Над 250 учители от 100 учебни заведения в София, Пловдив и Варна се включиха в осведомителни срещи, а близо 900 възпитаници участваха в провеждането на открити уроци по тематиката. В резултат на извършените интензивностите, тази есен следва да бъде публикуван специфичен алманах, в помощ на учители и родители. Той ще бъде възложен на всички учебни заведения в страната със съдействието на МОН.
Признанието за „ Умници гладници “ още един път затвърждава напъните на компанията да инициира и поддържа планове, които оказват помощ на родителите в грижата им за техните деца.
За поредна година състезанието на B2B Media награди най-иновативните компании, както и социално-отговорните акции, които употребяват новаторското мислене за реализиране на значими резултати. Наградата от тази година е следващото отличие, което веригата получава за своите начинания. В миналогодишното издание на състезанието, Лидл България завоюва две първи места в категориите за „ Социален план “ и „ Социално виновна акция на годината “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР