Лидл България удължава срока за кандидатстване за своята практикантска програма

...
Лидл България удължава срока за кандидатстване за своята практикантска програма
Коментари Харесай

Лидл България удължава срока за кандидатстване за практикантска програма до 19 юни

Лидл България удължава периода за кандидатстване за своята практикантска стратегия – до 19 юни всички възпитаници в XI и XII клас могат да аплайват за платената лятна процедура на компанията, като изпратят CV на [email protected]. Тазгодишното шесто издание на програмата ще се организира от 16 юли до 31 август в магазините на веригата в цялата страна.

Практикантската стратегия на Лидл България дава опция на младежите да подпишат първия си трудов контракт и да добият скъп професионален опит, като станат част от екипа на водача на търговията на дребно в Европа в продължение на месец и половина. За интервала на цялата процедура младежите ще получават чисто заплащане в размер на 540 лева при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, както и спомагателни 60 лева под формата на ваучери за храна.

След края на програмата практикантите ще могат да споделят своите усещания, като се включат в специфична анкета за противоположна връзка. Тя ще им обезпечи присъединяване в лотария за спечелването на три награди. Като първа премия един от практикантите ще получи едногодишна стипендия за всеки месец за първата образователна година в интервала на следването си, а като втора и трета премия компанията ще даде месечни ваучери за храна за интервал от 6 месеца.

Всички претенденти би трябвало да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в региона на търговията. Практикантите ще видят от вътрешната страна по какъв начин работи една огромна интернационална компания и ще имат опция да почерпят от богатия международен опит и практики на веригата. Те ще научат главните правила в връзката с клиенти, стоковата класификация, асортимента, както и какви са главните процеси и действия във водещата комерсиална верига.

Повече информация за практикантската стратегия на Лидл България претендентите могат да научат на jobs.lidl.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР