Лидл България стартира нов проект, който цели създаването на YouTube

...
Лидл България стартира нов проект, който цели създаването на YouTube
Коментари Харесай

Лидл България търси своите бъдещи YouTube звезди

Лидл България започва нов план, който цели основаването на YouTube поредност, в която всяка седмица да бъдат качвани видеа от „ Къщата на Lidl ”, с изобретателни онлайн препоръки. Веригата ще даде опция на 3-ма свежари да приказват за своите занимания, да въодушевяват близките и да им споделят за новите Lidl находки.
Компанията към този момент разгласи своя кастинг за бъдещи YouTube звезди - специалисти по мода и хубост, спорт и здраве и изкуство и занаяти, които ще имат лична видео поредност и опцията да се изявяват пред необятната аудитория. Ентусиазмът и желанието са по-важни от опита, по тази причина в случай че снимането на видеа е твое занимание, интересуваш се от мода, спорт или изкуство, отворен си към света, само че до момента си нямал опция да се изявиш – ти си подобаващият човек. Единственото изискване за присъединяване е да изпратиш видео, не по-дълго от минута, на което да покажеш своите удивителни умения в някоя от трите области. Можеш да се запишеш за присъединяване на www.lidl.bg/casting от 09.03.2020 година до 29.03.2020 година

 
YouTube е една от обществените мрежи, в които хората прекарват огромна част от времето си, гледайки видеа. На всеки се е случвало да гледа с часове онлайн препоръки на експерти, които майсторят нещо – да се почувства въодушевен, да желае и той да го направи, само че да не намира подобаващите материали или не разполага с задоволително време. Чрез видеата от „ Къщата на Lidl “, специалистите ще демонстрират практични, лесни и бързи способи за разработване на разнообразни неща и дребни трикове за мода и хубост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР