Лидл България ще зарадва клиентите си с отстъпки до 50%

...
Лидл България ще зарадва клиентите си с отстъпки до 50%
Коментари Харесай

Топ 100 намалени продукта по случай 100-тния магазин Lidl в страната

 Лидл България ще зарадва клиентите си с отстъпки до 50% на определени ТОП 100 продукта по случай откриването на своя 100-тен магазин в страната. Намалените цени ще са настоящи единствено на 19 януари, неделя, и ще бъдат годни за магазините в цялата страна.

Веригата ще предложи разнообразие от артикули в най-различни категории в присъщото за нея оптимално съответствие " качество-цена “: от млечни и месни артикули през тестени и сладки произведения до артикули за персонална хигиена и почистващи препарати. Част от продуктите ще се оферират в XXL опаковка.

ТОП 100 влиза в действие единствено дни след откриването на юбилейния Lidl магазин за страната, който отвори порти в кв. Княжево в София, с което магазините на компанията в столицата към този момент са 29.

100-тният магазин предлага на жителите на квартала и региона всички нужни улеснения за извършване на покупки – просторен паркинг със 104 паркоместа, съвременна и уютна комерсиална зала с обща повърхност от 1100 кв. м., комфортна класификация на стоките и добре селекциониран подбор от артикули с оптимално съответствие качество-цена.

Изненадите за потребителите във връзка откриването на 100-тния Lidl магазин ще продължат и в идващите 4 седмици, в които Lidl ще предложи още доста артикули на промоционални цени. Повече информация за промоционалните условия на акциите можете да откриете тук: https://www.lidl.bg/magazin-100.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА  Новини от през днешния ден [44] Новини от през вчерашния ден [72] « Януари 2020 година » пон вто сря чтв пет съб нед 12345 6 Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР