Лидл България се нарежда на 5-то място в класацията за

...
Лидл България се нарежда на 5-то място в класацията за
Коментари Харесай

Лидл България е в топ 5 на най-желаните работодатели в страната

Лидл България се подрежда на 5-то място в класацията за най-желаните работодатели измежду работещите хора в страната. Това демонстрират резултатите от първото и само по рода си национално изследване – EmployerofChoice, проведено от ToTheTopAgency.
Лидл България е единствената хранителна верига, която попада в ТОП 10 на класацията, което в допълнение затвърждава мощното ѝ наличие като шеф в бързооборотния бранш. Това е следващото самопризнание за компанията, откакто единствено преди броени дни студентите също подредиха веригата измежду най-желаните работодатели в класацията Graduate Survey.
Над 12 000 души от цяла България взимат присъединяване в изследването Employer of Choice в интервала 14 януари – 15 май 2019. Изразявайки персоналните си желания за №1 мечтан шеф и мнението си за него в онлайн анкета, те образуват класацията ТОП 50 за най-предпочитаните работодатели у нас.
„ Изключително сме щастливи и признателни за тази висока оценка. Заедно с признанието, което получихме единствено преди дни от младежите в изследването Graduate Survey, това 5-то място е доказателство, че работодателските практики, които постановяваме, способстват за позитивното развиване на трудовия пазар у нас.Присъствието на Лидл България като един от най-динамично разрастващите се работодатели и компания, която подхожда с изключителна отговорност във всичко, което прави, е резултат от дългогодишни и целенасочени старания, в които ще продължаваме да влагаме и отсега нататък “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.
Проучването Employer of Choice се организира един път годишно и демонстрира по какъв начин фирмите са възприемани като шеф измежду работещите хора в България. Участниците правят оценка определения от тях шеф по серия от критерии като известност, работна среда, благоприятни условия за кариерно развиване, заплата, сигурност, просвета, водачество, обществена отговорност, артикули, услуги и други.
Безспорно за позитивната оценка, която Лидл България получава от работещите хора в страната, способства цялостният имидж на компанията. В продължение на към този момент 9 години на българския пазар веригата се утвърждава като съвременен smart discounter, който предлага висококачествени артикули с оптимално съответствие качество-цена, правилен и благонадежден шеф на над 2 700 души в цялата страна, както и обществено виновна компания, чийто политики и интензивности способстват за един пълностоен и по-качествен метод на живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР