Лидл България е първата хранителна верига у нас, която получи

...
Лидл България е първата хранителна верига у нас, която получи
Коментари Харесай

LIDL е първата хранителна верига у нас със сертификат COVID SHIELD

Лидл България е първата хранителна верига у нас, която получи документ Covid Shield – най-високо равнище " Отлично ", от представителите на TÜV AUSTRIA за страната. Той подсигурява, че компанията е подхванала и продължава да ползва всички нужни ограничения за обезпечаване на безвредна среда за своите чиновници и клиенти.
„ Поздравяваме Лидл България за ангажираността и готовността постоянно да са измежду първите, които вкарват най-нужните практики – в съответния случай, в отбрана сигурността и здравето на хората “, показа Димитър Краев, представител на TÜV AUSTRIA за България.
 Якета от 100% рециклиран материал за първи път в Lidl Якета от 100% рециклиран материал за първи път в Lidl
Якета от 100% рециклиран материал са част от сбирка есен-зима, която Lidl включва в асортимента си за първи път. Колекцията е за цяло...
„ Получаването на този документ е доста значима оценка за нас. По време на рецесията с COVID-19 реагирахме оптимално бързо и инвестирахме доста старания и средства в това да превърнем нашите магазини, логистични бази и офиси в безвредно и несъмнено място. Ще продължим да поставяме всички нужни грижи за това нашите клиенти и чиновници да се усещат сигурни и спокойни, до момента в който пазарят и до момента в който са на работното си място “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.
Сертификатът Covid Shield е резултат от целенасочените дейности на Лидл България в построяването на виновни и сигурни процедури за предварителна защита против COVID-19. Той подсигурява използването на система от незабавни и ефикасни дейности на база утвърдени насоки и указания от способените национални и интернационалните институции и наблюдаващи органи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР