Лидл България бе отличена в категория Търговия на дребно“ в

...
Лидл България бе отличена в категория Търговия на дребно“ в
Коментари Харесай

Лидл България получи отличието TRUE LEADER в годишната класация на ICAP България

Лидл България бе отличена в категория „ Търговия на дребно “ в самодейността TRUE LEADERS на ICAP България измежду най-хубавите компании в страната. Инициативата отличава компании, отговарящи по едно и също време на няколко измерими и справедливи критерии като висока рентабилност, нарастване на личния състав, кредитна непоклатимост и водеща позиция в бранша на активност. Според публично оповестени данни, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от обществено изследване.
„ Тази премия е доказателство за триумфа на нашия бизнес модел и за доверието и оценката на нашите клиенти. Щастливи сме, че за по-малко от 10 години успяхме да реализираме в действителност положителни резултати в България и да получим десетки оценки. Съвсем отговорно мога да кажа, че зад всяка премия и всяко достижение на компанията стоят нашите чиновници - близо 3000 души, които със своята ангажираност, професионализъм и отдаденост всекидневно способстват за нашия триумф и трансформират Lidl в една от най-обичаните и желани вериги “, съобщи Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България. 
За 7-ма поредна година ICAP Bulgaria отличава водещите компании в България. Организацията е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес осведомителни и бизнес услуги в Югоизточна Европа.
За Лидл България 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 30 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 99 магазина в 48 града и близо 2700 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР