Лидерският разговор вероятно ще се случи до часове, предполагам утре.

...
Лидерският разговор вероятно ще се случи до часове, предполагам утре.
Коментари Харесай

Лидерска среща между ПП-ДБ и ГЕРБ - вероятно утре frognews.bg

" Лидерският диалог евентуално ще се случи до часове, допускам на следващия ден. Това би трябвало да е съобразено с стратегиите на всички ръководители на парламентарни групи. Трябва да има прям диалог с всички водачи и политически групи в Народното събрание. Изключително доста провокации има ", уточни Атанасова. 

 

Тя акцентира, че “всички разновидности са вероятни и не са изчерпани ”, а задачата е устойчиво и постоянно държавно управление. По думите й вреди може би ще понесат всички обединения, само че рискът би трябвало да бъде стихотворец. 

 

По-рано през днешния ден в телевизионния ефир трима от ГЕРБ обясниха, че упорстват да има постоянно държавно управление, само че то би трябвало да е при техните условия - от партията недоумяват по какъв начин ПП-ДБ отхвърля да поддържа ГЕРБ с първия мандат, само че упорства за осъществяване на кабинет с втория мандат и за поддръжката на Борисовата партия. 

 

По думите на Атанасова главният вид е ГЕРБ да убедят ПП-ДБ, че би трябвало да споделят отговорността за общо държавно управление. 

 

“Тук мандатите нямат значение, дали ще се осъществя с първия или втория мандат. Ако срещаме опозиция и търсене на индулгенция зад решения на националните препоръки, в смисъла на - ние с ГЕРБ в никакъв случай няма да управляваме, няма да бъдем в общо държавно управление, само че желаеме тяхната поддръжка, в случай че получим втория мандат, то диалогът става безусловно ненужен. Въпреки това ще опитаме още един път. След това е изцяло естествено да поканим всички останали на диалози за това какво следва ”, разяснява Атанасова. 

 

“Ако не се договорим за общо ръководство с равно присъединяване, тогава е изцяло безсмислено да не престават диалозите, които да симулират положителния звук, а да не стигат до краен резултат ”, добави тя. 

 

Припомняме, че предходната седмица самата Атанасова подочи, че от ГЕРБ желаят точно те да излъчат министър председател, тъй като разполагат с по-голяма електорална тежест. Кирил Петков обаче отхвърли сходна концепция. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР