Лидерската среща между ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България,

...
Лидерската среща между ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България,
Коментари Харесай

Срещата между ГЕРБ и "Продължаваме промяната - Демократична България" за назначенията и регулаторите се отложи

Лидерската среща сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ", на която да разискват назначенията в държавното управление, номинациите за регулаторите в страната и законодателната стратегия на Народното събрание е отсрочена. Това се разбра от мнения на Кирил Петков и Христо Иванов от " Продължаваме промяната - Демократична България " в коридорите на Народното събрание.

За срещи всеки вторник двете ръководещи обединения. От изявлението на Христо Иванов се разбра, че пренасрочването е поискано от ГЕРБ.
" Ясно е, че тази среща е доста значима. От провеждането на такива срещи се надяваме да изникне по-добра конструкция и непоклатимост на ръководството, и по-голяма изясненост на уговорките, които са поети. Отменянето на тази среща не е добър знак. Надявам се да става за моментно логистично усложнение и да пристъпим към провеждането на такива срещи ", сподели Христо Иванов.
Съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков разяснява пред публицисти, че лидерската среща ще се състои в сряда (5 юли), а повода за днешното отсрочване е " с цел да може на нея да участват всички хора, които би трябвало да участват ". Петков добави, че следва да бъде разисквана част от управническата стратегия, законодателството и въпросът с назначенията в регулаторите.

До диалог сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " за осъществяване на лидерски срещи се стигна след опасност от новата коалиция за оставка на кабинета, като мотив за изострянето на връзките станаха назначенията в държавното управление и синхронни гласувания по основни въпроси сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

 Съдбата на кабинета Съдбата на кабинета " Денков - Габриел ": сред сопата, химикалката и Пеевски
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР