Лидерката в световната тенис ранглиста Каролина Вожняцки най-вероятно ще вдигна

...
Лидерката в световната тенис ранглиста Каролина Вожняцки най-вероятно ще вдигна
Коментари Харесай

Вожняцки вдига сватба през есента

Лидерката в международната тенис класация Каролина Вожняцки най-вероятно ще подвигна женитба през есента. До това умозаключение стигнаха нейни почитатели, които от години познават любовния живот на красивата датчанка. Блондинката завоюва най-големия трофей единствено преди месец, откакто победи на Откритото състезание на Австралия. Успехът съответства с разгара на нейната връзка. Сред гостите в ложата й на кортовете в Мелбърн беше годеникът й - някогашният баскетболист Дейвид Ли. Двамата се снимаха и в съблекалнята с купата.



34-годишният американец предложи годеж на Вожняцки през ноември предходната година по време на сантиментална отмора в Бора Бора. Баскетболистът избрал суперлуксозен пръстен с елмаз от 8,88 карата. Самият той приключи своята кариера в края на 2017-а и в този момент може да следва на всички места по света Вожняцки. Ли е печелил купата на НБА с отбора на " Голдън Стейт " и има 13 сезона в лигата.
Бъдещите проекти на двойката започнаха последователно да излизат нескрито. Те бяха видяни в компания на брокер на недвижими парцели да избират дом в Ню Йорк. Двойката беше дружно и по време на сватбата на Серина Уилямс, която е най-хубавата другарка на Каро. Очаква се точно тя да бъде кума на младоженците.

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 14, 2018 at 10:11am PST

Ли и Вожняцки са дружно към година и половина. Тяхната връзка беше крита в загадка, преди тенисистката да беше видяна на предсезонен лагер на " Сан Антонио ", където по това време играеше нейният обичан. По-късно тя обществено благодари на Дейвид за изпратени цветя във връзка Свети Валентин. Нейният брат Патрик публично удостовери пред датските медии за връзката.
Вожняцки към този момент имаше един несполучлив годеж с голф звездата Рори Макилрой, който скъса с хубавицата след телефонен диалог.

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jan 11, 2018 at 4:13am PST

КАРОЛИН ВОЖНЯЦКИ ЗА SPORTS ILLUSTRATED ВИЖТЕ ТУК!!!

 Прелестната Вожняцки краси новия брой на Sports Illustrated @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР