Лидерката на френската крайна десница Марин Льо Пен ще посети

...
Лидерката на френската крайна десница Марин Льо Пен ще посети
Коментари Харесай

Марин Льо Пен ще посети София на 16 ноември

Лидерката на френската последна десница Марин Льо Пен ще посети София на 16 ноември, с цел да се срещне с националистически и популистки съдружници от Източна Европа по отношение на идните през май следващата година избори за Европейски парламент, съобщи Франс прес.


В българската столица председателката на партията " Национален общ брой " ще взе участие в конференция под надпис " Европа на нациите и на свободата, нов модел за европейските жители ". На форума на крайнодесни обединения тя ще се срещне с ръководителя на българската партия " Воля " Веселин Марешки, именуван " българският Тръмп ", ръководителя на чешката партия " Свобода и директна народна власт " Тамио Окамура, с някогашния водач на белгийската фламандска партия " Влаамс беланг " и сегашен водач на Движението за Европа на нациите и свободата /ДЕНС/ Херолф Анеманс, както и с представител на Австрийската партия на свободата, заяви ДЕНС през вчерашния ден в Туитър.

В Европейския парламент то е показано от политическата група " Европа на нациите и свободата ", част от която са " Национален общ брой ", италианската партия " Лига " и Австрийската партия на свободата.

На 1 май във френският град Ница към този момент се състоя среща на тези политици, проведена от Движението за Европа на нациите и свободата, където те опазиха " идентичността " на нациите и гръко-християнския генезис на европейската " цивилизация ", напомня Агенция Франс Прес.

Това е второто посещаване на Марин Льо Пен в чужбина по отношение на идните европейски избори през май. На 8 октомври тя се срещна в Рим със своя италиански съдружник Матео Салвини, ръководител на партията " Лига ". Двамата дружно насочиха нападки против " бункера Брюксел ". Тези срещи се вписват в тактиката на " Национален общ брой " за основаване на съюзи във Франция и Европа, отбелязва организацията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР