Лидерката на френската крайна десница Марин Льо Пен изрази недоволството

...
Лидерката на френската крайна десница Марин Льо Пен изрази недоволството
Коментари Харесай

Подлагат Марин Льо Пен на психиатрична експертиза

Лидерката на френската последна десница Марин Льо Пен изрази недоволството си от правосъдно решение да й бъде направена психиатрична експертиза. Поводът за това е, че през декември 2015 година тя е популяризирала в Туитър фотоси със подиуми на принуждение, осъществено от " Ислямска страна ".


" Мислех си, че имам право на всичко, само че не е по този начин! За това, че разкритикувах ужасите на Даеш в Туитър, " правораздаването " постанови да ме подложат на психиатрична експертиза! Докъде ще стигнат?! ", написа Льо Пен в Туитър.

Според решението на съда задачата на психиатричната експертиза е да откри дали Льо Пен е в положение " да схваща казаното и да дава отговор на въпроси " и дали " нарушаването, предмет на процеса, е обвързвано с условия от сегашното или предишното " на Льо Пен.

Снимките, оповестени от Льо Пен месец след атентатите в Париж, при които починаха 130 души, провокираха публично отвращение, а прокуратурата на Нантер стартира следствие за " разпространяването на съдържащи принуждение изображения ".

.@BFMTV explique que l’expertise psychiatrique est une procédure habituelle: mensonge!
Le parquet a visé des dispositions relatives à la « mise en péril des mineurs », ce qui, au regard du contexte politique des tweets, est absolument aberrant. MLP
— Marine Le Pen (@MLP_officiel) 20 септември 2018 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР