Лидерката на БСП с първи коментар след връщане на неизпълнения

...
Лидерката на БСП с първи коментар след връщане на неизпълнения
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Президентът е част от групата, която свали правителството

Лидерката на Българска социалистическа партия с първи коментар след връщане на неизпълнения мандат

Изявление на представителите на "БСП за България " на излизане от постройката на Президентството, откакто върнаха несбъднат третия мандат съобщи

"Като мандатоносител направихме всичко по силите си да подсигуряваме сигурност и непоклатимост на страната Изготвихме стратегия, внесохме 79 закона. Приемането им ще се да облекчи живота на българските жители ", съобщи Корнелия Нинова.

ГЕРБ, Има Такъв Народ и Възраждане с цинична безнаказаност хвърлят в страната в безпорядък. Вероятно президентът няма да удължи работата на Народно събрание, сподели тя.

"Президентът, дружно с опозицията не ни остави и 100 дни толеранс. Смятаме, че той е част от групата, която смъкна държавното управление ", разяснява Нинова.

Радев е разкритикувал кабинета поради енергийната рецесия, заяви още тя.

Не одобряваме рецензията на президента че оставяме страната в безпорядък, да я обърне към Има Такъв Народ е тения министър на енергетиката. Нямаме никакво предпочитание да носим отговорност за това, тъй като предупреждавахме -не спирайте договарянията с Газпром, съобщи още тя.

Върви се към връщане на Иван Иванов, което е противоречиво от конституционна позиция.

"Не скърбя, че издигах Румен Радев - той дължи и двата си мандата, изключително първия, на Българска социалистическа партия. Гражданите да оценят неговата работа ".

Не е повдигал въпрос за министри от Българска социалистическа партия в служебния кабинет. Подозирам, че ще направи и както преди - ще вземе социалисти зад тила ни. Но ние не носим отговорност - да се знае, че Българска социалистическа партия не взе участие в този кабинет.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР