Лидерката на БСП Корнелия Нинова и днес захапа премиера Борисов,

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова и днес захапа премиера Борисов,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: А Борисов не подкрепяше Кьовеши

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и през днешния ден захапа премиера Борисов, този път поради изказването му в поддръжка за кандидатурата на Лаура Кьовеши.

Вчера Нинова го разгласи за опасност както за националната сигурност на България, по този начин и на европейската. Но през днешния ден в страницата си във Facebook тя предизвести, че Кьовеши „ може да бъде притежател на правдивост за европейските жители “.

„ Страх лозе пази, само че е късно за пазача. Борисов оповестил, че ще поддържа госпожа Кьовеши за основен европейски прокурор. Изчаквал бил ЕНП да има обща позиция. Тази седмица му зададох въпрос в Народното събрание - ще я поддържа ли. Не пристигна да ми отговори, тъй като не било от неговата подготвеност. Чудя се да се дръзвам ли, да рева ли? “, написа саркастично Нинова.

Тя напомня по какъв начин когато претендентите за поста бяха двама, Борисов не подкрепял Кьовеши. „ Даже ме пращаше в Румъния да видя какви бели е направила. Сега, когато тя остана единствен претендент - тича пред вятъра. Късно ви е за промяна на позицията, господин министър председател. Време ви е за терзания “, загатва алената лидерка. Тя прецизира, че е била в поддръжка на Кьовеши „ и преди, и в този момент “, а за тази своя позиция отнесла доста рецензии „ и от свои, и от други “.

" Кьовеши има нашата поддръжка за поста, просто при определянето на хора за високите европейски позиции не е нужно да се приказва авансово, както нормално вършат от опозицията ", уточни по-рано през днешния ден Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР