Лидерите в генералното класиране Радина и Петър станаха поредната двойка,

...
Лидерите в генералното класиране Радина и Петър станаха поредната двойка,
Коментари Харесай

Радина и Петър напуснаха приключението „Един за друг”

Лидерите в генералното класиране Радина и Петър станаха следващата двойка, която се сбогува с сантименталната конкуренция „ Един за различен “. Семейството от София позволи неточност в тестването за двойки, а след това и в играта за избавление, което ги изправи на елиминация против околните им другари Габриела и Десислав. Въпреки че младежите се бориха за утвърждението на останалите участници за трети път, те получиха три обятия, а Радина и Петър – единствено две.

Предизвикателството за двойки издигна сътрудниците високо над земята, на неустойчив мост, по който трябваше да преминат. Целта им беше да изберат по шест положителни и шест отрицателни изказвания за тях, посочени от останалите участници. С 11 точни попадения тестването и паричната премия завоюваха Димана и Христо, а купата „ Супердвойка на седмицата “ отиде при Кристина и Артьом. Привилегията на фамилията от Бургас им разреши да разменят една от номинираните двойки, а изборът им падна върху Виктория и Георги.

Четири двойки се впуснаха в борба за избавление – Радина и Петър, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Александрина и Иван. С булчински рокли и публично костюми, участниците подреждаха частите на огромна торта, която да изкачат. Във втората част от надпреварата те трябваше да наредят вярно комплициран пъзел с изображението на всички останали в предаването двойки. Най-бързи бяха Виктория и Явор, следвани от Сани и Иван.

В идващото тестване дамите ще играят дружно със своите свекърви. Какво ги чака, не пропускайте в новите епизоди на „ Един за различен “ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в на „ Един за различен “, и формалния на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР