Лидерите на партия "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев

...
Лидерите на партия "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

ПП нарече спекулации разпространяван в някои медии проектокабинет

Лидерите на партия "Продължаваме смяната " Кирил Петков и Асен Василев дефинираха като "спекулации " изнесените от някои медии имена на министри в бъдещия кабинет.

В този лист за министър председател е посочен Кирил Петков, за министър на финансите - Асен Василев, на правораздаването - Христо Иванов, а на вътрешните работи - Бойко Рашков.

Пред публицисти в Пловдив двамата водачи на Политическа партия подчертаха, че договарянията ще бъдат по съответни тематики 18 тематики.

"Преди имената са значими политиките ", акцентираха Петков и Василев:

"Всичките спекулации по медиите са подправени вести. Трябва да се разбере доста ясно: Не сме говорили за имена с никой. Единственото, което се веселя да кажа е, че имаме доста градивни диалози за процеса. Надяваме по-късно да имаме положителни диалози за политиките и имената ще ги оставим за последно ", означи Кирил Петков.

"Докато нямаме изясненост какво това държавно управление би трябвало да свърши, всички други диалози са безусловно безпредметни ", уточни от своя страна Асен Василев.

"Общото единодушие по най-важните цели на България ще бъде първата точка за идната седмица и доста се веселя да кажа, че България ще има съдружно държавно управление ", добави Петков.

Пред БНР Даниел Лорер от "Продължаваме смяната ", чието име попада в листата като предстоящ министър на външните работи, беше безапелационен, че в партията му не са правили сходни описи и че диалози за имена на министри към момента не са водени:
"Всичко това са спекулации. Започваме с договарянията за политики, ще приказваме за хората по-късно ".

Георги Гьоков от Българска социалистическа партия отхвърли да му е оферират поста на министър на труда и обществената политика:

"Към момента няма безусловно никакви диалози за постове ".

От своя страна Любомир Каримански от "Има подобен народ " съобщи, че не е получавал предложение за министър на стопанската система:

"Категорично не са водени такива диалози. В момента по този начин или другояче сме се разбрали, че преди да минат обособените политики, няма да се водят такива диалози ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР