Лидерите на парламентарните групи на ГЕРБ и БСП се скараха

...
Лидерите на парламентарните групи на ГЕРБ и БСП се скараха
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Корнелия Нинова се скараха за отношенията ни с Китай и Русия

Лидерите на парламентарните групи на ГЕРБ и Българска социалистическа партия се скараха за връзките ни с Китай и Русия.

Цветан Цветанов и Корнелия Нинова влязоха в пререкания за външнополитическите цели на страната.

Социалистите нападнаха Цветанов, че той има разнообразни от премиера визии за външнополитическото развиване на страната и надлежно за връзките с Китай и Русия.

Цветанов отговори, като ги поправя, че не са го разбрали вярно и че внушенията на Българска социалистическа партия за несъгласия с премиера Бойко Борисов са несъстоятелни.
Борисов и китайският министър председател разискват значими инфраструктурни планове в Министерски съвет Ли Къцян беше тържествено посрещнат пред паметника на Незнайния боец в столицата
„ Колеги от Българска социалистическа партия, желая да чуя вашата позиция за анексирането на Крим и за икономическите наказания против Русия”, съобщи Цветанов.

„ Не за пръв път, господин Цветанов, имате съществени разминавания с премиера, т.е. с формалната външнополитическа линия на България”, обърна се към него Корнелия Нинова.

„ Всички си спомняме драмата по случая „ Скрипал”, а аз си припомням и държанието ви в кабинета на госпожа Караянчева. В един и същи миг министър председателят зае позиция, в която сподели: „ Няма да изгоним дипломати”, до момента в който вие от трибуната призовавахте Народното събрание да решим да ги изгоним. Това не е игра работа”, предизвести водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР