Лидерите на Обединените патриоти Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен

...
Лидерите на Обединените патриоти Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен
Коментари Харесай

Обединените патриоти обсъждат бъдещето на коалицията

Лидерите на " Обединените патриоти " Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров през днешния ден ще обсъдят бъдещето на своята коалиция, съобщи кореспондент на БГНЕС.

До съвещанието на съдружния съвет се стигна след настояването на водача на " Атака " Волен Сидеров оставка да подаде вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Според Сидеров отдръпването на Каракачанов ще укрепи " Обединените патриоти " и ще им помогне да избегнат ориста на Реформаторския блок.

От своя страна, Каракачанов даде обещание креативен да обмисли предлагането на Сидеров и то да бъде разисквано на днешния съдружен съвет. На него също по този начин най-вероятно ще бъде прегледана кандидатурата на правоприемник на Валери Симеонов в държавното управление. Симеонов подаде оставка като вицепремиер в петък вечерта.

След завръщането на Симеонов в Народното събрание Парламентарната група на " Обединени патриоти ” ще има 7 депутати от Атака, 9 от НФСБ и 11 от Вътрешна македонска революционна организация. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР