Лидерите на компартията в Китай се поздравиха за техния изключителен

...
Лидерите на компартията в Китай се поздравиха за техния изключителен
Коментари Харесай

Китайската компартия се поздрави за успеха си в битката срещу COVID-19

Лидерите на компартията в Китай се поздравиха за техния " извънреден " триумф в битката с COVID-19 вътре в страната, преди в Поднебесната империя да дойде екип на Световната здравна организация (СЗО), който, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Китай се сблъска с редица рецензии вкъщи и в чужбина поради първичните си дейности против вируса, който се появи в централния град Ухан предишния декември. Политбюро на китайкската компартия съобщи късно в петък, че управлението на партията " изигра решаваща роля в довеждането на... Китай до превъзходство над редките опасности и провокации през тази година ".
 Милиони в Китай с дефицит на ток през зимата Милиони в Китай с дефицит на ток през зимата
Десетки милиони поданици на Китай са изправени пред дефицит на електрическа енергия през зимата, защото три провинции постановат ограничавания на...
" В сериозния миг... Централният комитет на партията предприе дългосрочнен метод... постигайки извънредно невероятна популярност през тази извънредно необикновена година ", заяви организация Синхуа, цитирайки изказване, оповестено след двудневното съвещание.
Китай разпространяването на вируса и беше една от единствените огромни стопански системи, които регистрираха растеж тази година. Но Пекин е упрекнат, че е прикривал първичната поява на епидемията и е съдействал за разпространяването на вируса в интернационален проект.
Във вътрешен проект Пекин се опита да заглуши рецензиите, като наказа най-малко осем подаващи сигнали хора. Китайският публицист, съобщил за огнището на Ухан, Дзянг Дзян, е арестуван от май и се чака да бъде съден в понеделник. Дзянг е някогашен юрист, който пътува до града през февруари, с цел да рапортува за на експлоадирането на заболяването, посредством предавани онлайн материали и сериозни есета, необятно публикувани в обществените мрежи.
Двудневната среща на Политбюро идва малко преди интернационалният екип от специалисти на СЗО да дойде в Китай, с цел да проверява животинския генезис на COVID-19, по време на което ще пътуват до Ухан. Експерт от екипа съобщи пред AФП тази седмица, че следствието " не е обвързвано с намирането на отговорна страна или отговорна институция ", а с " схващане на случилото се, с цел да се избегне това в бъдеще ".
 Китай - по пътя към международна империя Китай - по пътя към международна империя
В Пекин, даже на Гугъл Maps, има празен квадрат, без обозначение какво в действителност се намира там. Сграда в градски жанр, тъкмо до парцели на...
Наскоро Пекин се опита на вируса – вестник „ Пийпълс дейли ” съобщи в обява във Facebook при започване на ноември, че " всички налични доказателства сочат, че коронавирусът не е стартирал в Ухан в централен Китай ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР