Лидерите на ключовите политически групи на призоваха в съвместно изявление

...
Лидерите на ключовите политически групи на призоваха в съвместно изявление
Коментари Харесай

От Европарламента искат индивидуални санкции срещу Беларус

Лидерите на основните политически групи на приканиха в взаимно изказване за неотложно въвеждане на самостоятелни наказания против всеки човек в, който е виновен за насилието над протестиращи, и също обявиха, че не признават за президент.
" Приветстваме решението на министрите на външните работи на Европейски Съюз да включат в черен лист всички виновни за насилието и фалшифицираните президентски избори. Призоваваме описът с наказания да бъде формиран допустимо най-скоро, тъй че на хората, направили тези закононарушения, е неразрешено да посещават Европейски Съюз и техните активи са замразени ", обявиха в взаимно изказване водачите на Европейската национална партия, Прогресивния алианс на социалистите и демократите, Обновяване на Европа, Зелените - Европейски свободен алианс и групите на Европейските консерватори и реформатори.
 И Лукашенко изиска нова конституция И Лукашенко изиска нова конституция
Президентът на Беларус Александър Лукашенко, изказвайки се в понеделник пред служащите на Минския цех за колесни трактори (MЗKT), з...
Лидерите на политическите групи обявиха, че изборите за президент на Беларус, извършени на 9 август, не са " нито свободни, нито обективни, а достоверните отчети сочат победа на ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР