Лидерите на гражданското движение Ние идваме!“ адвокат Николай Хаджигенов и

...
Лидерите на гражданското движение Ние идваме!“ адвокат Николай Хаджигенов и
Коментари Харесай

Арестуваха Хаджигенов и Бабикян, заляха с червена боя руското посолство |

Лидерите на гражданското придвижване „ Ние идваме! “ юрист Николай Хаджигенов и Арман Бабикян бяха арестувани от полицията след протестна проява против насилието в Украйна пред Посолството на Русия.  

Служителите на Министерство на вътрешните работи им сложиха белезници и ги откараха в Първо РПУ. Това стана откакто юрист Хаджигенов изля алена багра върху табелата на входа на Руското посолство. Бабикян пък бе задържан откакто отхвърли да показа персоналната си карта на органите на реда. 



" Ние не обичаме да се повтаряме - т.е. идващият път ще създадем нещо друго ", съобщи Николай Хаджигенов. Той разяснява, че преди всичко съветският дипломат Елеонора Митрофанова е трябвало да бъде изгонена, а след това да бъде пратена военна и филантропична помощ на Украйна.



" Всеки ден чиновниците на Путин би трябвало да виждат кръвта на почтените жертви на фашисткия режим ", написа юристът във Facebook. Двамата с Бабикян сложиха и няколко български стотинки в алената багра. " Оставихме и по 10ст за тролчета. Може да минете да си ги вземете ", написа в обществената мрежа някогашният народен представител от " Изправи се! Мутри вън! " Валентина Василева-Филаделфевс. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР