Лидерите на Германия и Франция - Ангела Меркел и Еманюел

...
Лидерите на Германия и Франция - Ангела Меркел и Еманюел
Коментари Харесай

Исторически ход за Германия и Франция с новия договор за партньорство

Лидерите на Германия и Франция - Ангела Меркел и Еманюел Макрон подписаха нов контракт, който има за цел да ускори партньорството сред двете страни. Повече за смисъла на документа вижте от директното включване на Мария Стоянова.

На гала в граничния град Аахен, Меркел и Макрон алармираха, че желаят да съживят европейската концепция в миг, в който тестванията идват едно след друго. Договорът от Аахен приканва за по-тясно съдействие в региона на защитата, стопанската система, както и за повече културната интеграция сред двете страни.

Веднага се чуха рецензии от двете страни на границата, като един френски народен представител разказа контракта като " изменничество ", до момента в който член на Алтернатива за Германия назова съглашението механизъм за " кражба на пари ".

Повече за политическите аспекти на съглашението и бъдещите връзки на двете страни вижте във видеото!
 ​Меркел и Макрон подписаха френско-германски контракт за другарство ​Меркел и Макрон подписаха френско-германски контракт за другарство
Лидерите на Германия и Франция подписаха през днешния ден в Аахен нов контракт за съдействие, който добавя съществуващия от 1963-та, признат от Конрад Аденауер...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР