Лидерите на Европейския съюз (ЕС) , но също така предупредиха

...
Лидерите на Европейския съюз (ЕС) , но също така предупредиха
Коментари Харесай

Евролидерите за диалог с Турция, но плашат със санкции при нови провокации

Лидерите на Европейския съюз (ЕС) , само че също по този начин предизвестиха Анкара да чака наказания, в случай че възобнови изследванията на противоречивите въглеводороди в източното Средиземноморие, съобщи " Ройтерс ". " Призоваваме Турция да се въздържа от провокации или едностранни дейности в нарушаване на интернационалното право ", обявиха водачите на Европейски Съюз в изказване след полемика по време на видеоконференция. Те ще преразгледат напредъка през юни.

Европейски Съюз към този момент може да се приготви за по-задълбочен митнически съюз с Анкара. Лидерите на Европейски Съюз обявиха, че техните специалисти могат да работят по мандат за рационализация на митническия съюз, се споделя в изказването, като разрешава комерсиалното съглашение от 90-те години да бъде разширено до услугите, селскостопанските артикули и публичните поръчки. Планът датира от 2016 година, когато Турция се съгласи да одобри сирийци, бягащи от гражданската война, само че голям брой различия сред Анкара и Брюксел по отношение на правата на индивида, въглеводородите и застоялата кандидатура на Турция за участие в Европейски Съюз накара страните от Европейски Съюз да се сдържат. Преговорите могат да лишават няколко години и Европейски Съюз е угрижен, че Ердоган би могъл да промени курса си, защото търси по-голяма районна роля на Турция , макар Европейски Съюз.
 Ердоган учуди: Турция желае районът да стане
Ердоган учуди: Турция желае районът да стане " остров на мира "

" Решени сме да увеличим броя на нашите другари "

Европейски Съюз заплаши да употребява инструментите и опциите, с които разполага, с цел да пази своите ползи, се споделя в изказването, като се базира на забрани за пътешестване и заледяване на активи за физически лица, както и наказания против значими браншове на стопанската система като енергетиката и туризма. и отхвърля диалозите за глобите като безполезни и отвличащи вниманието сред двамата търговски сътрудници. Но дипломати от Европейски Съюз споделят, че имат учредения да бъдат внимателни.

Миналия уикенд което, както обявиха Съединени американски щати и Европейски Съюз, бе следващата стъпка обратно към правата на индивида в Турция. Той също по този начин потопи пазарите в ужас, като уволни шеф на централната банка, очарован от западните вложители. " Върховенството на закона и главните права остават основна грижа ", споделиха водачите на Европейски Съюз, загрижени от възходящия авторитаризъм по времето на Ердоган.
 Евролидерите търсят разведряване на връзките с Турция
Евролидерите търсят разведряване на връзките с Турция

Отношенията с Анкара ще бъдат разисквани по време на срещата на върха на евролидерите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР