Лидерите на БСП, ПП и ДБ излязоха през задния вход

...
Лидерите на БСП, ПП и ДБ излязоха през задния вход
Коментари Харесай

Свърши срещата на ПП, БСП и ДБ, лидерите се скриха от журналистите

Лидерите на Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България излязоха през задния вход на Министерския съвет, видя кореспондент на БГНЕС.

Никой от тях не се спря при чакащите публицисти, с цел да опише какво са решили на изключителната съдружна среща в неделя.

БГНЕС напомня, че водачите на трите партии в обединението се събраха на ексклузивен съдружен съвет, с цел да решат какво да вършат с третия мандат за сформиране на държавно управление след напускането на Има Такъв Народ от преговорния развой.

По-рано през днешния ден Ива Митева от Има Такъв Народ изиска опрощение от Христо Иванов за квалификации в изтеклия запис от съвещанието на ПГ на Демократична България, по-късно Слави Трифонов назова Христо Иванов " двуличник ".

В телевизионно изявление Корнелия Нинова пък заяви, че " мандалото за Има Такъв Народ хлопна ", и че договарянията с групировката на Трифонов завършват. Трифонов пък й отговори с пост във фейсбук, където написа " Гледах Корнелия Нинова по bTV. Моят извод от нейното изявление е следният: “Комунист власт и мандат на пуска. Току-що госпожа Нинова изрично се нарежда и към тима на лицемерите. Христо Иванов приказва зад тила й по какъв начин се е вкопчила във властта и по какъв начин отново желае да е министър, само че тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен ".

В понеделник Българска социалистическа партия събира членовете на Изпълнителното си бюро, а във вторник - на Националния съвет, с цел да бъде взето решение какво да се прави с третия мандат. По-рано през миналата седмица Нинова заяви, че Българска социалистическа партия ще държи мандата до15 август, с цел да се одобри антикорупционното законодателство и да бъде определен ръководител на КЕВР./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР