Лидери на политически партии, участващи в надпреварата за Народно събрание,

...
Лидери на политически партии, участващи в надпреварата за Народно събрание,
Коментари Харесай

За какво гласуваха политическите лидери

Лидери на политически партии, участващи в конкуренцията за Народно заседание, гласоподаваха на предварителния избор.

" В България сега има потребност от сигурност. В България би трябвало да възстановим нормалността, би трябвало да възстановим разговора, който отсъства повече от десетилетие ", сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто в Кърджали упражни правото си на глас.

" Гласувах за изменена България, в която да свърши преходът и най-сетне да тръгнем напред и да станем естествена европейска страна ". Това сподели съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Асен Василев, откакто даде своя избор в секция 28 в Хасково.Бих призовал всички български жители да гласоподават, без значение за кого, моли Василев. Това е най-важното, което можем да създадем през днешния ден, добави той.

" Единственото държавно управление, което ние ще подкрепим, е държавно управление с мандата на " Възраждане ". Това сподели през днешния ден, откакто упражни правото си на глас в секция в ОУ " Стоян Михайловски " във Варна, ръководителят на партията Костадин Костадинов.

Той добави, че в случай че през днешния ден " Възраждане " е първа политическа мощ с опция да ръководи независимо, диалогът за новите избори ще го водим отново след четири години.

" Българските национални ползи са " алените линии " за " Български напредък ", в случай че групировката взе участие в договарянията за сформиране на идващото държавно управление ". Това съобщи пред публицисти водачът на партията Стефан Янев, откакто упражни правото си на глас в 108 СУ " Никола Беловеждов ".

Българските национални ползи могат да бъдат дефинирани в три съществени стълба политики - сигурност, правдивост, благополучие, уточни той.

" Гласувах за това да няма неистини в Народното събрание, гласувах за това да има чест, достолепие и отговорност ". Това сподели Любомир Каримански от политическа партия „ ИТН “, откакто упражни правото си на глас в 35-о Средно езиково учебно заведение „ Добри Войников “ в София.

Относно упования резултат Каримански уточни, че той би бил подобен, какъвто хората отредят.

" Призовавам сътрудниците политици, след тази вечер, за разсъдък ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите, откакто гласоподава в 78 СУ " Христо Смирненски " в Банкя.

Не би трябвало да се позволява страната да влезе в серпантина от избори, уточни той. Светът е война, нужно е ясно позициониране - това ще е съществена тематика в идващите месеци, първа задача е влизането ни в еврозоната, счита Борисов.

" Ще има потребност от взаимни отстъпки, с цел да се сформира държавно управление след изборите през днешния ден ", счита водачът на " Съюз на демократичните сили " (СДС) Румен Христов. Той упражни правото си на избор в Средно учебно заведение " Академик Емилиян Станев " в София.

Въпросът е дали проевропейските евроатлантически сили ще намерят опция да седнат на една маса. Надявам се да има държавно управление, добави Христов.

" На страната ѝ би трябвало ръководство. Не какво да е, а самоуверено и реформаторско ", сподели съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов, откакто гласоподава в секция в 93-то учебно заведение в София.

По думите му на България е нужно ръководство, което може да се оправи с провокациите, пред които сме изправени и да направи скок в развиването на страната.

" Гласувах за рационално ръководство на България, тъй като съм уверен, че страната може да излезе доста по-силна от всичките световни рецесии, в които се намира светът ", съобщи съпредседателят на „ Зелено придвижване “ Владислав Панев, откакто гласоподава в комерсиалния център „ Интерпред “.

С едно рационално ръководство, част от което да бъде „ Демократична България “, в действителност България ще излезе по-силна, което значи и приходите да са по-високи, да има повече независимост и благоприятни условия за бизнеса, уточни още той.

" Гласувах за сигурност и успокоение във всеки български дом, за устойчиво ръководство, което от на следващия ден да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията, за повишение на приходите, за развиване на стопанската система, което да подсигурява разцвет на България ".

Това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто гласоподава на предварителния парламентарен избор в 25 ОУ " Д-р Петър Берон " в София.

*Редът на политическите водачи в текста следва номерата на партиите и обединенията в бюлетината

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР