ЛидерътКлючовата дума за родените в периода 11-18 август е лидерство.

...
ЛидерътКлючовата дума за родените в периода 11-18 август е лидерство.
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Лъв III


Лидерът

Ключовата дума за родените в интервала 11-18 август е водачество . Този интервал дава отговор на „ златните ” години от живота, когато подобаващата композиция от опит, възторг, сила и познания може да даде благоприятни условия и да направи човек мощен претендент за виновни позиции. Подобни позиции могат да са подготовка за още по-високи равнища в по-късните години – в работата и/или в фамилията.

Хората, в този интервал, са водачи по рождение. Някои обичат да ръководят и да упражняват надзор върху другите (за положително или лошо), до момента в който други нямат сходни ползи, а избират да водят посредством своите хрумвания, образец или нравственос.

Тези хора са дълбоки и комплицирани в прочувствен проект . Управляват ги вулканични, даже мрачни сили и са избухливи или даже нападателни. Те са извънредно привлекателни и полово магнетични, само че изискват огромно схващане от страна на своите другари и сътрудници. Понякога родените в Лъв III считат, че им липсва шанс, само че истината е, че са оставени на произвола на мощните си усеща. Те обичат да създадват филми, в които да играят основната роля.

Много постоянно през интервала се посвещават на някоя висока идея или блян . Те са доста уверени, постоянно мислят, че са непогрешими или даже неуязвими, което може да приготви почвата за личното им проваляне.

Препоръки

Опитайте се да смекчите своята изискваща и заповядваща страна. Вглеждайте се деликатно в личната си мотивация. Укротете воина в себе си. Дистанцирайте се от себе си и си признайте грешките – това е огромна мощ.

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР