Лидерът във временното класиране в Първа лига Левски се изправя

...
Лидерът във временното класиране в Първа лига Левски се изправя
Коментари Харесай

Удари часът на истината за Левски и Лудогорец

Лидерът във краткотрайното класиране в Първа лига Левски се изправя в пряк конфликт за първото място с първенеца Лудогорец довечера от 20 часа на стадиона в Разград в дербито на 12-ия кръг. “Сините” са на върха с 28 точки, 2 по-малко има Лудогорец, а ЦСКА-София дебне от третата позиция с 25 и има домашен мач с Етър в неделя.
Двубоят се обрисува извънредно забавен освен поради интригата на върха. Това ще бъде финален мач отпред на “орлите” на Пауло Аутуори, който ще бъде сменен от Антони Здравков. Футболистите в зелено ще се опитат да изпратят уместно бразилеца и да насочат мощен знак към конкуренцията да не си прави илюзии за купата още в начална фаза на сезона. В същото време в Разград ще имат едно мислено, защото им следва значимо посещение на АЕК Ларнака от Лига Европа в четвъртък. Аутуори ще заложи на всичко най-хубаво с което разполага. В Лудогорец няма контузени и осъдени отвън трайно отсъстващите Владислав Стоянов и Абел Анисе, като ще заложи на нормалните реализатори. На вратата ще застане Ренан, пред него ще работят Сисиньо, Моци, Недялков и Натанаел- В средата ще си партнират Дяков и Кампаньро, а Марселиньо ще е в ролята на плеймейкър. По крилата ще връхлитат Лукоки и Вандерсон, а на върха на офанзивата ще работи Клаудиу Кешерю. Наставникът на Левски Славиша Стоянович пък беше покрит с проблеми в седмицата преди мача. Защитникът Давид Яблонски в последна сметка беше вдигнат за мача. На вратата ще застане Полачек, а пред него ще се подреди карето Горанов, Ейолфсон, Яблонски и Цветкович. В средата ще работят отбранителните халфове Тиам и Белмонт, както и Мариани. Френската звезда Габриел Обертан ще заеме позиция на левия фланг, а отдясно ще нападна Мариани. На върха на синята офанзива още веднъж ще забележим Станислав Костов, който има осем гола от старта на сезона. Двубоят в Разград няма да дефинира първенеца, само че ще даде отговор до каква степен действителни са упоритостите на Левски да смъкна от трона хегемона в последните седем години Лудогорец. “Сините” към този момент взеха психическо преимущество против ЦСКА-София, като завоюваха с 1:0.
Вероятни сформира:
Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Недялков, Натанаел, Кампаняро, Дяков, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю. Левски: Полачек, Горанов, Ейолфсон, Яблонски, Цветкович, Тиам, Белмонт, Обертан, Мариани, Кабрал, Ст. Костов. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 20:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР