Лидерът във временното класиране на Висшата лига Арсенал привлече още

...
Лидерът във временното класиране на Висшата лига Арсенал привлече още
Коментари Харесай

Арсенал взе Жоржиньо от Челси

Лидерът във краткотрайното класиране на Висшата лига Арсенал притегли още един нов футболист в заключителните часове от зимния трансферен прозорец, откакто взе италианецът Жоржиньо от Челси.

По информация на " артилеристите " те ще платят 12 милиона паунда на своя градски противник за правата на полузащитника, а договорът на футболиста ще бъде за период от година и половина с алтернатива за удължение с още 12 месеца.

" Жоржиньо е образован полузащитник, с лидерски качества и доста богат опит във Висшата лига. Той е печелил титли в своята кариера, само че към момента има апетит за триумфи и има голямо предпочитание да способства за тима ", разяснява наставникът на Арсенал Микел Артета.

Жоржиньо прекара на " Стамфорд Бридж " четири сезона и половина, в които изигра 213 мача и вкара 29 гола. Европейският първенец с Италия взе участие и в спечелването на Шампионската лига, Лига Европа, Суперкупата на УЕФА, както и Световното клубно състезание.

С идването си в Арсенал пък полузащитникът се трансформира в третия нов футболист на " топчиите " през зимата, откакто преди този момент те привлякоха Леандро Троасар от Брайтън и Якуб Кивиор от Специя.

Welcome to The Arsenal, Jorginho
— Arsenal (@Arsenal)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР