Лидерът в Западната конференция Денвър Нъгетс постигна важна победа със

...
Лидерът в Западната конференция Денвър Нъгетс постигна важна победа със
Коментари Харесай

Трипъл-дабъл на Никола Йокич сломи намиращия се във форма Бостън Селтикс

Лидерът в Западната конференция Денвър Нъгетс реализира значима победа със 123:111 против първия на Изток Бостън Селтикс в мач от постоянния сезон в НБА и по този метод постави завършек на серията на " детелините " от 4 следващи победи.

В " Ball Arena " в щата Колорадо домакините взеха самодейността при започване на срещата и до почивката водеха с 8 точки (62:54). В третата част Денвър затвърди преимуществото си, натрупвайки още 5 точки задатък, а в последната четвърт гостите по този начин и не съумяха да стопят пасива си и по този начин губят първи мач от 22 декември насам.

С най-голяма заслуга за триумфа на Нъгетс бе настоящия притежател на наградата MVP в Лигата Никола Йокич. " Джокера " приключи срещата с трипъл-дабъл (30 точки, 12 битки и 12 асистенции) за 32 минути на паркета.

За Селтикс Джейлън Браун вкара 30 точки и добави 8 битки и 3 асистенции, само че те не бяха задоволителни на отбора за триумф в Денвър.

Въпреки загубата, Бостън остава водач на Изток с 26 победи и 11 загуби, до момента в който Денвър е първи на Запад с баланс от 24 триумфа и 12 провали.
 Краля стигна до връх точно на 38-ия си рожден ден
Краля стигна до връх точно на 38-ия си рожден ден

Развихри се против Атланта Хоукс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР