Лидерът в управлението на земеделски земи „Агрион“ започва кампания „Дни

...
Лидерът в управлението на земеделски земи „Агрион“ започва кампания „Дни
Коментари Харесай

Безплатни правни съвети от Агрион за собственици на земя

Лидерът в ръководството на аграрни земи „ Агрион “ стартира акция „ Дни на безплатната правна помощ “ от 12 до 21 ноември, в своите офиси в страната. Консултациите са безусловно безвъзмездни за хората, а в екипите са включени висококвалифицирани екипи от адвокати с богата процедура в проблеми с парцели.

От компанията чакат притежатели на земи, наследници на ниви, както и всички, които желаят просто да схванат какъв брой костват техните терени, с цел да сключат преференциална договорка.

Консултациите ще се организират в основни регионални градове като Стара Загора, Хасково, Шумен, Варна, Русе, Бургас, Средец, Монтана, Плевен, София, Пловдив.

Пълна информация за адресите на офисите на „ Агрион “ и графика за визити на специалистите можете да получите от уеб страницата на компанията - http://bit.ly/2pXNasX, от Facebook страницата на сдружението https://www.facebook.com/agrion.bg/q, както и от безплатния телефон 0800 111 66

Първите срещи ще бъдат на 12 ноември в Стара Загора. На идващия ден експертите от „ Агрион “ ще бъдат в Хасково, а на 15-ти ноември – във Варна, Шумен и Русе. На 19-ти и 20 ноември специалистите ще дават съвещания в Бургас и Средец. На 21 ноември от безплатните препоръки на „ Агрион “ могат да се възползват живеещите във и към Монтана, Плевен, София и Пловдив.

„ През последните години инвестицията в земеделска земя носи устойчиви приходи на тези, които са решили да влагат в нея или да ръководят интензивно своя благосъстоятелност. Често обаче притежателите са комплицирани от комплицираната законодателна уредба и последващите проблеми. С безплатните съвещания желаеме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, с цел да могат те да печелят от земеделските си земи, без да се постанова да заплащат за скъпи препоръки “, обявиха от „ Агрион “.

Тежък проблем са договорите за наем и аренда. Стопаните постоянно не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, с цел да получат съответно възнаграждение за собствеността си. Тези, които не са удовлетворени от досегашните си договори, могат да получат съвет по какъв начин да прекратят неизгодния си контракт за аренда, с цел да получат по-добри условия.

Най-честите проблеми, които позволяват юристите на „ Агрион “ са наследствените. Често земята е разпокъсана сред десетки притежатели, някои от които даже не живеят в България. Експертите на „ Агрион “ са потвърдили, че могат да намират решения на такива случаи, даже с по 30 притежателя от разнообразни елементи на страната и чужбина.

Собственици на земя постоянно търсят препоръки за цената на земята си и за методите по какъв начин да я продадат без непотребна администрация. За тях, с изключение на с правни съвещания, „ Агрион “ е подготвена да спомага с инспекция на собствеността на парцелите, както и да направи безвъзмездна оценка на парцела.

"Агрион " е първата българска компания, която построи професионална верига от офиси на основни точки в страната и вкара нови стандарти в професионалното ръководство на аграрни активи.

Дружеството подсигурява правилна цена за всеки терен, защото, за разлика от други, не употребява осреднени оценки, а работи по особено основан логаритъм, с разнообразни индикатори, който подсигурява прецизна оценка.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани експерти в покупко-продажбите със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един проблем – без значение дали е обвързван с покупко-продажба, отдаване чартърен или аренда на ниви.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР