Лидерът в световната ранглиста по тенис за мъже Новак Джокович

...
Лидерът в световната ранглиста по тенис за мъже Новак Джокович
Коментари Харесай

Джокович: Стягам багажа за Токио!

Лидерът в международната класация по тенис за мъже Новак Джокович разгласи, че ще се състезава на Олимпийските игри. Сърбинът завоюва три от четирите шампионата за Големия шлем през тази година и е главен любимец за златния орден в мъжката скица в Токио.

"Стягам багажа за Токио и ще хвърча с националния тим, с цел да се борим за най-бляскавите медали на олимпийските арени. Мотивиран съм да играя за Сърбия и ще дам всичко от себе си, с цел да развеселявам сънародниците ми ", разгласи Джокович, който има бронз от Пекин 2008.

Двамата най-големи противници в кариерата на Джокович - Роджър Федерер и Рафаел Надал, отхвърлиха присъединяване на шампионата в Токио. За последно през вчерашния ден това направи и австралийският тенисист Алекс де Миньор, който даде позитивен тест за Ковид-19 преди полета си за Токио.

При дамите също има един отвод от последните часове и той пристигна от рускинята Светлана Кузнецова. Тя разгласи решението си в Инстаграм. По-рано денем от Руската тенис федерация оповестиха, че Елена Веснина ще размени Дария Касаткина, която пък се отхвърли от присъединяване на 6 юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР