Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович е дарил 5 милиона

...
Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович е дарил 5 милиона
Коментари Харесай

Джокович подкрепи финансово силно засегнат град в Сърбия

Лидерът в международната класация Новак Джокович е дарил 5 милиона сръбски динара (около 42 500 евро) на болница в Нови Пазар - един от най-силно засегнатите от ковид градове в Сърбия.

" Новак Джокович заплати 5 милиона за закупуването на защитна екипировка, медикаменти и здравна инсталация. Имаме спогодба с него и да заплати колкото е нужно следваата седмица ", показа шефът на здравния център в Нови Пазар Ервин Чорович, представен от sportskeeda.com. " Това е огромна помощ, най-голямата, която Нови Пазар е получавал. От името на всички поданици на града и медицинските служащи благодаря на Фондацията на Новак Джокович за помощта в тази борба ", сподели още Чорович.

33-годишният Джокович неотдавна даде позитивен тест за COVID-19, малко откакто стана ясно, че и първата ракета на България Григор Димитров е инфектиран с ковид. Ноле бе остро подложен на критика за организирането на анулирания в последна сметка показателен шампионат с благотворителен темперамент Adria Tour, който започва в Белград и завърши с неуспех в Задар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР