Лидерът в световната логистична индустрия DHL Express откри своя нов

...
Лидерът в световната логистична индустрия DHL Express откри своя нов
Коментари Харесай

DHL Express Bulgaria официално откри своя нов логистичен център в София

Лидерът в международната логистична промишленост DHL Express откри своя нов логистичен център, ситуиран в непосредствена непосредственост до Терминал 2 на Летище София
В новото оборудване се обитава високотехнологична автоматизирана система, която има потенциал на подбиране от 3000 колета на час. Toва ще усили доста скоростта за обработка на същите по импорт и експорт. Освен това, новият център е оборудван с последно потомство поточни линии, технологии за разчитане на баркодове, система за автоматизирана инспекция на тегло и размери и рентгенови апарати, осигуряващи най-високо равнище на сигурност.

На формалната гала гостуваха над 200 сътрудници и клиенти на компанията, а също и представители на властта. Водещ на събитието беше артистът Юлиан Вергов, а за положителното настоение на гостите се погрижиха Хилда Казасян и нейният бенд.

„ Инвестираме в огромен план, който доста ще усъвършенства логистичната промишленост в България. Към днешна дата автоматизирани системи за обработка на колета, има в над 100 страни по света. Подобни системи се употребяват от повече от 10 години, а сега в световен мащаб, компанията влага в над 40 плана в разнообразни страни. Горди сме, че към този момент и у нас имаме първата автоматизирана система, която има капацитет да се трансформира в един от най-големите разпределителни хъбове за куриерски доставки и карго в региона”, сподели шефът на DHL Експрес България Румен Иванов.

Новата постройка се разгръща на повърхност от над 10 000 кв. м и в нея работят над 300 чиновници. Проектът е осъществен в отговор на възходящите размери, които обработва компанията и все още няма аналог в страната.

Най-големите сходни автоматизирани системи се намират в главните разпределителни хъбове на DHL в Лайпциг (Германия), Брюксел (Белгия), Ийст Мидландс (Англия), Бергамо (Италия), Синсинати (САЩ), Хонг Конг (Китай).

DHL Eкспрес България осъществя съществени вложения и в своята районна мрежа, като за интервал от три години, офисите в Пловдив, Бургас, Монтана и Велико Търново са напълно актуализирани.

DHL диктува трендовете освен в логистичния бизнес, а и в света на модата.

Следвайки традицията годишно да си партнира със Седмицата на модата из целия свят, по време на откриващата гала бяха показани публични рокли в корпоративните цветове на компанията - жълто и алено. Моделите са дело на българския фешън дизайнер Антъни Лангунтин и бяха показани за първи път в есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week. Впечатляващото ревю добави съвършено събитието, като беше последвано от моден коктейл и доста приятни изненади за гостите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР