Лидерът в съблекалнята на ЦСКА - София Амос Юга се

...
Лидерът в съблекалнята на ЦСКА - София Амос Юга се
Коментари Харесай

Юга убеждава Назон да остане на Армията

Лидерът в съблекалнята на ЦСКА - София Амос Юга се е заел със задачата да убеди нападателя Дюкенс Назон да остане на " Армията " и през идващия сезон, написа " Мач Телеграф ".

Двамата са първи другари и в съблекалнята, и отвън нея. Те са непрекъснато дружно, а в навечерието на дербито с Лудогорец Юга подписа дълготраен контракт с " алените ". Африканецът, който след 8 месеца ще стане на 31 години, парафира за още три сезона.

Неговият другар Дюкенс Назон обаче не е впечатлен изключително от концепцията да се задържи по-дълго в ЦСКА - София, макар че възроди кариерата си точно с алената фланелка. Хаитянинът още веднъж заигра в националния тим на страната си и провокира интерес от страна на клубове като Ню Йорк Сити. Назон е мечтан и от няколко тима от Франция, а на този стадий желанието му е да се завърне точно в страната, в която се е родил. Той е от Париж и кариерата му е минала през редица френски тимове, преди да се озове на " Армията " Назон обаче е на 29 години, което значи, че " алените " няма да завоюват огромна сума от продажбата му и управлението избира да го задържи, поради мощните му игри.

Именно по тази причина Юга сега спомага на шефовете, надявайки се приятелят му да го послуша и да остане в ЦСКА - София.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР