Лидерът в Премиър лийг Ливърпул приема Евертън на Анфийлд в

...
Лидерът в Премиър лийг Ливърпул приема Евертън на Анфийлд в
Коментари Харесай

Много изненади от Юрген Клоп за дербито на Мърсисайд

Лидерът в Премиър лийг Ливърпул приема Евертън на " Анфийлд " в 285-ото издание на дербито на Мърсисайд. Рядко в историята се е случвало два тима да влизат в това дерби от толкоз разнообразни позиции. Ливърпул е безапелационният водач в шампионата. Тимът на Юрген Клоп има 13 победи и единствено едно тъждество. Представянето и резултатите на Евертън са на противоположния полюс. " Карамелите " имат едвам четири победи в първите 14 кръга и са тъкмо над зоната на изпадащите.

Изненадващо мениджърът на домакините Юрген Клоп е решил да предприеме много ротации точно за това дерби. Роберто Фирмино, Мохамед Салах, Джордан Хендерсън и Алекс Окслейд-Чембърлейн са на скамейката за началото. Алисон Бекер е осъден поради аления си картон в мача с Брайтън а Фабиньо е контузен. Адриан е на вратата. Джеймс Милнър, Адам Лалана, Дивок Ориги и Джердан Шакири също започват.

Марко Силва залага на същия стартов състав, който стартира и в дуела с Лестър, който " карамелите " изгубиха злополучно в добавеното време.

Ливърпул: Адриан, Александър-Арнолд, Ван Дайк, Ловрен, Робъртсън, Вайндалдум, Милнър, Лалана, Мане, Ориги, Шакири

Евертън: Пикфорд, Дин, Сидибе, Холгейт, Кийн, Мина, Дайвис, Сигурдсон, Иуоби, Ричарлисон, Калвърт-Люин

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
РАЗВОЯТ МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК!
Премиър лийг 15 кръг, сряда 4 декември  Ливърпул 22:15предстои  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР