Лидерът в Първа лига ЦСКА-София се класира на 1/8-финалите на

...
Лидерът в Първа лига ЦСКА-София се класира на 1/8-финалите на
Коментари Харесай

ЦСКА-София премина с лекота през Несебър за Купата

Лидерът в Първа лига ЦСКА-София се класира на 1/8-финалите на шампионата за Купата на България, откакто с лекост преодоля Несебър като посетител.

В воин за " алените " се трансформира Кевин Кубемба, който означи три попадения за триумфа с 4:1, а Кирил Десподов добави един. Влезлият като запаса Николай Бодуров пък си наниза гръмък автогол с глава в добавеното време.

Наставникът на гостите Стамен Белчев пусна пробен състав, като дебют за столичани направиха новите попълнения Раул Лое и Александър Барт.

Резултатът беше открит в 15-ата минута, когато Кубемба от близко оползотвори центриране на Кевин Меркадо. В 30-ата минута Кубемба дефинитивно отхвърли Несебър от нещо в този мач, като се разписа на празна врата. Малко по-късно Енрике пропусна самичък против стража на домакините.

Малко след началото на втората част Несебър можеше да понижи след неточност на вратаря Георги Китанов, само че Кристиян Малинов почисти от голлинията.

Опасността подейства стимулиращо на играчите на Белчев, които притиснаха своя противник и стигнаха до трети гол, още веднъж посредством Кубемба в 60-ата минута. До края феновете на стадиона в Несебър станаха очевидци на нови два гола с марка " ЦСКА ".  Първо Кирил Десподов направи 4:0, а в самия край получилият капитанската лента Николай Бодуров си означи автогол с глава при опит да почисти една центрирана пред вратата на Китанов топка.

Останалите резултати от завършилите мачове от 1/16-финалите:

Нефтохимик - Царско село 1:2
0:1 Ганчев (28-д)
1:1 Кармаджъ (42)
1:2 Минчев (74)

Севлиево - Берое 0:2
0:1 Хаджиев (8)
0:2 Негруц (17)

Сокол (Марково) - Дунав 1:4
0:1 Жатоба (16)
0:2 Георгиев (40)
0:3 Костадинов (45)
1:3 Рахов (63)
1:4 Ненов (65)

Вихрен (Сандански) - Септември (София) 0:2
0:1 Калоянов (9)
0:2 Гади (90)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР