Лидерът в онлайн кредитирането, Credissimo, първи въведе моментално одобрение на

...
Лидерът в онлайн кредитирането, Credissimo, първи въведе моментално одобрение на
Коментари Харесай

Credissimo с моментално одобрение за онлайн заем

Лидерът в онлайн кредитирането, Credissimo , първи вкара мигновено утвърждение на заем за клиентите си в България. Благодарение на последната внедрена иновация, разглеждането на всяка една молба минава през напълно автоматизиран и високоскоростен развой, провеждан от изкуствен интелект. Нововъведението дава опция клиентите да получават мнение безусловно на момента, след изпращане на заявката, когато и да е на денонощието, без почивен ден. Друга значима изгода за потребителите е, че техните данни се получават и обработват в среда, изцяло недостъпна и предпазена от човешка интервенция.

Иновацията е в цялостен синхрон и с общата европейска посока за развиване в региона на отбраната на персоналните данни. В края на октомври, по едно и също време в София и Брюксел се организира 40-та интернационална конференция на органите по отбрана на персоналните данни и неприкосновеността, в която интензивно присъединяване взе Пламен Славов, DPO (длъжностно лице по отбрана на персоналните данни) на Credissimo. Г-н Славов дискутира етичните въпроси по използването на GDPR с специалисти в региона, като Даниел Дрюър, длъжностно лице по отбрана на данните и началник на звеното за отбрана на данните в Европол.

" За Credissimo като компания, която слага клиентите си като основен приоритет, спазването на най-високите стандарти на бизнес етиката и виновното отношение са залегнали надълбоко в правилата ни. Като водач в бранша, наша отговорност е да развиваме услугите си постоянно с взор напред, тъй че да продължим да предоставяме новаторски решения в полза на нашите клиенти, съблюдавайки прецизно всички условия и разпореждания на европейското и националното законодателство. Спазването на правилата на правда, сигурност и бистрота построява доверието, което клиентите ни гласоподават и което имаме обвързване да съхраним ", споделя господин Славов.

В началото на октомври беше обновен и кредитният рейтинг на Credissimo , съгласно последния отчет на " БАКР - Агенция за кредитен рейтинг ". На компанията беше присъдено повишение на дълготрайния рейтинг по национална канара: от A (BG) на А+ (BG), с смяна на вероятността от " постоянна " на " позитивна ". Запазват се и присъдените досега оценки за дълготраен (BBB-) и кратковременен рейтинг (A-3) - най-високите вероятни за страната ни все още.

Повишеният кредитен рейтинг на Credissimo е доказателство за позитивното развиване и постоянните позиции на компанията на пазара. Дружеството регистрира растеж в цената на активите и поддържа отлични равнища на финансовите индикатори. По финален отчет на Централната европейска банка сега над 60% от всички заеми до 2 000 евро в Европа се отпускат напълно онлайн, като наклонността е тази цифра да пораства.

Като водач в бранша Credissimo продължава да развива и постанова положителни трендове в региона на небанковото кредитиране, а след сполучливото си нахлуване на пазарите в Македония и Полша до края на годината компанията възнамерява да даде и първите си онлайн заеми в Колумбия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР