Лидерът в Източната конференция Милуоки Бъкс разби Оклахома Сити Тъндър

...
Лидерът в Източната конференция Милуоки Бъкс разби Оклахома Сити Тъндър
Коментари Харесай

Милуоки разби Оклахома с 47 точки разлика

Лидерът в Източната конференция Милуоки Бъкс разруши Оклахома Сити Тъндър със 133:86 вкъщи в мач от постоянния сезон на НБА. Срещата стартира равностойно, като доникъде на втората част преднината на домакините бе едвам три точки, само че по-късно Янис Адетокумбо и компания тотално надиграха противника си, като в един миг задатъкът им беше повече от 50 точки.

Янис приключи дуела с 32 точки, 13 битки и 6 асистенции за 27 минути игра, а мощно се включи и пейката на отбора, като три от запасите записаха двуцифрен брой точки. За Тъндър едвам двама баскетболисти минаха границата от 10 точки, като най-резултатен бе Крис Пол с 18 точки и 5 асистенции. С този триумф Милуоки изравни върха за най-вече победи с 40 и повече точки разлика в границите на един сезон – три, а салдото на тима към този момент е 51-8. Оклахома заема шесто място в Западната конференция с актив от 37 победи и 23 загуби.

Шампионите Торонто Раптърс записаха изненадваща загуба при семейството си на Шарлът Хорнетс с 96:99. Срещата бе равностойна, като две секунди преди края резултатът бе еднакъв, само че три точни осъществявания от фал в самия край донесоха триумфа за Хорнетс. За Торонто над всички бе Паскал Сиакам с 24 точки, 9 битки и 4 асистенции, а Норман Пауъл добави 22 точки. За Шарлът всички от стартовата петица означиха най-малко 13 точки, като Девонти Греам и Тери Роузиър се регистрираха с по 18 точки.

Торонто заема второ място на Изток с 42 триумфа и 17 проваляне, до момента в който Шарлът е на 10-та позиция в същата конференция с баланс 21-38.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР