Лидерът в Източната конференция Бостън Селтикс постигна много драматична победа

...
Лидерът в Източната конференция Бостън Селтикс постигна много драматична победа
Коментари Харесай

Бостън оцеля в Денвър, Милуоки взе четвърта поредна победа


Лидерът в Източната конференция Бостън Селтикс реализира доста трагична победа със 111:110 при гостуването си на Денвър Нъгетс в среща от постоянния сезон в НБА. Въпреки че водеха в огромни интервали от срещата, през второто полувреме играчите на Брад Стивънс разрешиха на своя противник да се върне в мача и да направи заключителните минути извънредно забавни. В последните секунди домакините можеха да стигнат до успеха, само че изстрелът от далечна отдалеченост на Уил Бартън не откри задачата и по този начин Бостън се оказа краен победител.

Най-резултатен за Селтикс бе звездата на отбора Кайри Ървинг, който завърши с 27 точки, към които добави и 6 асистенции, а с 20 пункта се отличи Джейсъм Тейтъм. За Нъгетс Никола Йокич приключи с дабъл-дабъл от 24 точки и 11 битки, а 20 и 7 битки записа Трей Лайлс.

В различен мач отборът на Милуоки Бъкс реализира четвърта поредна победа, откакто се наложи със 107:95 при семейството си на Филаделфия 76-ърс. Гръцкият ас на Милуоки Янис Адетокумбо още веднъж бе най-полезен за своя отбор, завършвайки срещата с впечатляващ дабъл-дабъл от 31 точки и 18 битки, към които добави и 6 асистенции. Силен мач изигра и крилото Крис Мидълтън, който записа 19 точки, 7 битки, 6 асистенции и 2 откраднати топки.

За гостите от Филаделфия, които бяха без огромната си звезда Джоел Ембийд, Дарио Шарич вкара 19 точки, а с 16 се регистрира гардът Бен Симънс.

Ето и още резултати от НБА:

Индиана Пейсърс – Шарлът Хорнетс 105:96

Атланта Хоукс – Минесота Тимбъруулвс 105:100

Мемфис Гризлис – Финикс Сънс 120:109

Далас Маверикс – Маями Хийт 88:95. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР