Лидерът в испанската Ла Лига Барселона пропусна да стигне до

...
Лидерът в испанската Ла Лига Барселона пропусна да стигне до
Коментари Харесай

Барселона пропусна да спечели във втори пореден двубой в Ла Лига

Лидерът в испанската Ла Лига Барселона пропусна да стигне до успеха във втора поредна среща от шампионата, откакто приключи 0:0 при визитата си на Хетафе в мач от 29-ия кръг.

За " каталунците " това второ следващо нулево реми в шампионата, а в случай че прибавим и загубата с 0:4 от Реал Мадрид в полуфиналния реванш от шампионата за Купата на Краля, то момчетата на Шави нямат осъществено попадение във всеки един от последните си три дуела.

На " Колисеум Алфонсо Перес " в Мадрид Барса изрично беше тимът, който доминираше, само че в огромна част от случаите гостите виждаха само по какъв начин техните рискови удари биват отразявания от отличния в тази среща вратар на Хетафе Давди Сориа.

При една обстановка в средата на първата част пък " блаугранас " нямаха и шанс, откакто в рамките няколко секунди удариха на два пъти гредата посредством Рафиня и Алехандро Балде.

В заключителните минути на срещата пък домакините можеха да измъкнат трите точки, само че изстрел на юношата на Реал Мадрид Борха Майорал мина настрана от задачата и по този начин дуелът приключи без победител.

Въпреки това Барселона продължава да води безапелационното в шампионата, като има задатък от 11 точки пред Реал Мадрид на върха при оставащи 9 кръга до края на сезона. В същото време пък Хетафе е на 15-а позиция с 31 пункта и се намира на 4 над зоната на изпадащите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР